Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 20:41

Tejić ide u razvojni tim Budućnosti

Sa perspektivom da se priključi prvom timu Đetićima umesto Alekse Ilića

Marko Tejić će karijeru nastaviti u razvojnom timu Budućnosti, saznaje MOZZART Sport! On će igrati za Studentski centar, sa perspektivom da se priključi prvog timu, odnosno sastavu Budućnosti.

Bivši košarkaš Crvene zvezde će prvo trenirati sa Studentskim centrom, a kasnije će moguće preći u prvi tim pod okrilje trenera Petra Mijovića.

Sam trener je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tražio rezervu na poziciji četirir posle nove povrede Alekse Ilića koji će opet morati na operaciju, a izgleda da je izbor pao na Tejića.

Tejić je kao mlad igrač nastupao za Zvezdu, a pozajmljivan je FMP-u i Megi. Ovo mu neće biti prvi angažman u Crnoj Gori, jer je 2017. igrao za Sutjesku na kvalifikacionom turniru za ABA 2 ligu.

Marko je prošle sezone igrao za FMP, a sada će kao slobodan igrač krenuti put Podgorice.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.