Izvor: RTS, 04.Avg.2022, 16:51

Tedić u engleskom trećeligašu Barnsliju

Srpski fudbaler Slobodan Tedić novi je član engleskog trećeligaša Barnslija, saopštio je tim iz Južnog Jorkšira.
Tedić će u Barnsli doći na jednogodišnju pozajmicu iz Mančester sitija za koji je potpisao 2020. godine, ali nikada nije nastupio za "građane".

"Oduvek mi je bio san da igram u Engleskoj i sad mogu da kažem da sam blizu ostvarenja. Davaću sto odsto od sebe, nadam se da ću igrati dobro i jedva čekam da upoznam saigrače i stručni štab", izjavio je Tedić za klupski sajt.
Nekadašnji fudbaler Čukaričkog prethodne dve sezone proveo je na pozajmici u holandskom Cvoleu.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tedić u engleskom trećeligašu Barnsliju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2022

Srpski fudbaler Slobodan Tedić novi je član engleskog trećeligaša Barnslija, saopštio je danas tim iz Južnog Jorkšira...Tedić će u Barnsli doći na jednogodišnju pozajmicu iz Mančester sitija za koji je potpisao 2020. godine, ali nikada nije nastupio za "građane"..."Oduvek mi je bio san da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.