Tedić iz Čukaričkog prešao u Mančester Siti

Izvor: RTS, 05.Sep.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tedić iz Čukaričkog prešao u Mančester Siti

Talentovani 19-godišnji napadač Čukaričkog Slobodan Tedić od januara 2020. godine postaće fudbaler Mančester Sitija.
Tedić će do kraja sezone ostati u klubu sa Banovog brda kao pozajmljen igrač prvaka Engleske.

"Postigli smo dogovor sa jednim od najboljih svetskih klubova. Za Tedića, ali i sve nas koji radimo u klubu, ovo je velika stvar, ujedno i veliki motiv da nastavimo da radimo u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << istom ritmu, sa još većim žarom. Kad jedan takav klub, kao što je šampion Engleske, kod nas nađe igrača koji im je interesantan, pa ga još i angažuje, to znači samo jedno – da smo na dobrom putu", rekao je sportski direktor Nenad Mirosavljević za klupski sajt.
Mladi reprezentativac Srbije postigao je devet golova na 49 utakmica za prvi tim Čukaričkog.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mitar dobija pojačanje, Čelsi prodao štopera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019

Englez je član "plavaca" već četiri godine...Čelsi je poznat kao klub koji kupuje mlade igrače metodom 'šakom i kapom' nadajući se da će u bližoj budućnosti uspeti da se razviju i postanu standardni članovi kluba sa "Stamford Bridža". Velika većina nažalost ne uspe, te su "osuđeni" na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.