Tavares se pobunio – postaje najplaćeniji igrač Evrope?

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 17:07

Tavares se pobunio – postaje najplaćeniji igrač Evrope?

Centar Real Madrida Valter Tavares nije bio zadovoljan uslovima koje je imao u "kraljevskom klubu", pa je usledila reakcija.

Osvajač Evrolige je morao da poboljša ugovor startnoj "petici" zahvaljujući kojoj je došao do krova Evrope, te da ga učini najplaćenijim igračem "starog kontinenta".

Kako navode specijalizovani "Sportando" i "Eurohoops", gorostas sa Zelenortskih ostrva je pred potpisom novog ugovora po kom će zaraživati 5.000.000 bruto, odnosno, 2.800.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neto po sezoni, kada se odbiju porezi u Španiji.

Njegov trenutni ugovor je trajao do 2024. godine, pa Real nije smeo da rizikuje ništa i ostane bez osnove šampionskog tima.

Podsetimo, Partizan je bez Tavaresa u ekipi Reala imao 2-0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, ali je njegovim povratkom posle povrede uspeo da preokrene, te da na fajnal-foru u Kaunasu savlada Barselonu u polufinalu i Olimpijakos u finalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.