Tavares: Čelnici Reala i ja još uvek tražimo najbolje opcije za obe strane

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 18:22

Tavares: Čelnici Reala i ja još uvek tražimo najbolje opcije za obe strane

Pantinaikos bi ga rado videou svojim redovima.

 Košarkaš sa Zelenortskih Ostrva Valter Tavares rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane čime je potvrdio da dve strane još uvek nisu dogovorile potpisivanje novog ugovora.

 - Još uvek razgovaramo, tražimo najbolje opcije za obe strane. Ako ostanem, biće mi drago, ali trenutno mi je cilj da igram na visokom nivou i da ne razmišljam previše o budućnosti. Ne znam šta će se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desiti. Za sad je san da sa Realom osvojim sve četiri titule ove sezone - izjavio je 31-godišnji Tavares za grčki portal "Sport24".

Tavares je član Reala od 2017. godine. Sa klubom je osvojio dve Evrolige (2018. i 2023), tri titule prvaka Španije (2018, 2019, 2022) i dva Kupa Kralja (2020. i 2024). Na kraju sezone mu ističe ugovor sa čelnicima Reala, a mediji su ranije pisali da su za njegove usloge zainteresovani Dubai, Panatinaikos i pojedini klubovi iz NBA lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tavares o ostanku u Realu: Ne znam šta će se desiti

Izvor: B92, 06.Mar.2024

Košarkaš sa Zelenortskih Ostrva Valter Tavares rekao je da on i čelnici Reala još uvek traže najbolje opcije za obe strane ...Time je potvrdio da dve strane još uvek nisu dogovorile potpisivanje novog ugovora..."Još uvek razgovaramo, tražimo najbolje opcije za obe strane. Ako ostanem, biće mi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.