Taunsend potpisao novi četvorogodišnji ugovor s Totenhemom

Izvor: Press, 18.Okt.2013, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taunsend potpisao novi četvorogodišnji ugovor s Totenhemom

Talentovani 22. godišnji napadač prošao je sve mlađe nacionalne selekcije, a za seniorski tim Engleske debitovao je prošlog petka na meču sa Crnom Gorom (4:1), u kvalifikacijama za prvenstvo sveta.
Taunsed je u utorak na Vembliju bio u startnoj postavi "Gordog Albiona" na meču protiv Poljske, a pobedom u tom susretu (2:0) Engleska je izborila direktno učešće na Mundijalu 2014. u Brazilu.
Taunsend je ponikao u Totenhemu, ali je od 2009. igrao na pozajmici u više drugoligaških klubova. Na leto je vraćen u klub, a odličnim igrama na početku sezone u Premijer ligi odmah je zaslužio poziv u reprezentaciju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.