Tauns uzalud ubacio 39p – Portoriko sve šokirao i možda ukrao Srbiji prvo mesto

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 16:07

Tauns uzalud ubacio 39p – Portoriko sve šokirao i možda ukrao Srbiji prvo mesto

Košarkaši Portorika savladali su Dominikansku republiku rezultatom 101:97 i tako stavili Srbiju u nezavidnu poziciju pred nedeljni rasplet u grupi I.

Portoriko je tokom meča ispustio 16 poena razlike koje je imao u drugoj četvrtini (37:21), a potom to nadoknadio i prestigao -10 u samoj završnici.

To dodatno komplikuje situaciju, jer bi sada Italija pobedom nad Portorikom u nedelju od 10.00 mogla do prvog mesta.

Srbija će poslednjem kolu će u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 14.00 protiv Dominikane i uzdaće se u trijumf Portorika nad "azurima", kako bi svojom pobedom prošla dalj kao prva.

Prvo mesto koje Srbija želi donosi za rivala u četvrtfinalu Litvaniju ili Grčku, a njihov međusobni meč počeo je u 14.40.

Drugo mesto u grupi I vodi na prvoplasirani tim grupe J, a to će najverovatnije biti Sjedinjene Američke Države.

Najbolji u timu Dominikanske republike bio je Karl Entoni Tauns sa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Portoriko zakomplikovao život Orlovima i pobedio Dominikanu: Ovo je scenario pred poslednje kolo

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Sep.2023

Više ništa ne zavisi od Srbije za prvo mesto Košarkaši Portorika savladali su Dominikansku Republiku sa 102:97 i dodatno zakomplikovali život košarkašima Srbije, jer više nemamo sve u svojim rukama kada je u pitanju prvo mesto u grupi. Imala je Dominkanska Republika veliku prednost u finišu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.