Tata za Lejkerse? Tako zovu Melouna? Ovo s*anje nije gotovo

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 22:06

"Tata za Lejkerse? Tako zovu Melouna? Ovo s*anje nije gotovo"

Sezona je uveliko gotova, Nagetsi su šampioni, ali sukob sa Lejkersima ne jenjava.

Sve je počelo od finala Zapadne konferencije kada je Denver "počistio" ekipu iz Kalifornije za prolaz u veliko finale NBA lige.

Među onima koji je sve započeo je i trener Denvera Majk Meloun koji je bio frustriran konstantnim skretanjem pažnje na "jezeraše" u trenucima kada njegova ekipa.

Stoga je često istupao u javnosti i svojim izjavama zavredeo kultni status u NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krugova i poseban nadimak – tata za Lejkerse.

Iako je prisutan već neko vreme, tek je sada stigao do Darvina Hema, trenera Lejkersa. Možda naprosto nije imao priliku o tome da se oglasi po tom pitanju, ali mu se u svakom slučaju ne sviđa.

"Tako ga sada zovu? Tata za Lejkerse? Ovo s*anje nije gotovo", rekao je Hem za Krisa Hajnsa i Marka Stajna.

Upravo je Hem bio na klupi Lejkersa koji nisu mogli ni jednu pobedu da uzmu u duelima sa Deneverom. I posle toga je ostao na toj funkciji, pa svakako ima motiv više da napravi rezultat protiv te ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.