Tata Novak napada Hrvatsku

Izvor: Press, 19.Nov.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata Novak napada Hrvatsku

Srbija u najjačem sastavu protiv suseda
Prvi teniser sveta Novak Đoković braniće boje Srbije u Dejvis kupu protiv Hrvatske, objavljeno je danas na njegovom zvaničnom sajtu.
Đoković će sezonu početi učešćem na egzibicionom takmičenju u Abu Dabiju od 1. do 3. januara, na kojem će igrati i Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka i Endi Marej.
On je pobeđivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na sva tri prethodna turnira u Abu Dabiju, a poslednji put je u finalu ove godine bio bolji od Davida Ferera - 7:5, 6:2.
Posle neverovatne forme koju je pokazao na završnom turniru u Londonu nema sumnje da će svojim umećem biti velika prednost u komšijskom derbiju koji nas očekuje na proleće.

U prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa Srbija dočekuje Hrvatsku od 6. do 8. marta. Ima najava da će se ovaj meč igrati u Kraljevu, ali prvo moraju da se utvrdi da li postoje uslovi, da se ovaj meč održi u novoj kraljevačkoj hali sportova. 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Novak počinje sezonu 1. januara, igraće za Srbiju protiv Hrvatske!

Izvor: Prva.rs, 19.Nov.2014

Nole je treći put uspeo godinu da završi kao svetski broj jedan, čeka ga kratak odmor uoči koga je na svoj zvaničnom sajtu već objavio spisak obaveza za početak naredne sezone. Četvrtu godinu u nizu nastupiće na ezgibicionom "Mubadala" turniru  od 1. do 3. januara 2015. u Abu Dabiju, što...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.