Tata Martino preuzeo kormilo reprezentacije Meksika

Izvor: B92, 07.Jan.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata Martino preuzeo kormilo reprezentacije Meksika

Fudbalska federacija Meksika izabrala je novog selektora, u pitanju je bivši strateg Barselone Herardo Tata Martino.

Martino je dve godine vodio ekipu Atlante u MLS, ali je odbio da nastavi saradnju, međutim, nije dugo čekao na novi posao.

Čim je dobio ponudu FS Meksika, rešio je da je prihvati. Iz Saveza još nisu otkrili detalje ugovora ni koliko će Martino ostati na kormilu "sombrerosa".

Veruje se da je u pitanju četvorogodišnji mundijalski ciklus >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da abi trebalo da predvodi nacionalni tim do završetka Svetskog prvenstva 2022. u Kataru.

Meksiko je letos u Rusiji eliminisan u osmini finala i primarni zadatak Martina biće da osim plasmana na završni turnir pokuša da se sa ekipom domogne makar četvrtfinala na najvećoj planetarnoj smotri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.