Tata Martino novi trener Intera

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 09:45

Tata Martino novi trener Intera

Argentinski trener Herardo Tata Martino će najverovatnije postati novi šef stručnog štaba Intera iz Majamija.

Kako navode argentinski mediji Martino i Inter su postigli načelni dogovor tako da se očekuje da uskoro Martino preuzme ekipu iz Majamija.

Ako se ova vest i obistini biće to treći put kako će Martino sarađivati sa Lionelom Mesijem, koji je od skora član Intera.

Prvi put je Tata sa Mesijem sarađivao 2013. godine kada je vodio Barselonu, tada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u punoj snazi sa Ćavijem, Inijestom i Fabregasom u ekipi, ali to nije uspeo da iskoristi i posle samo godinu dana je napustio Barselonu.

Martinu je ubrzo posle odlaska iz Katalonije preuzeo i reprezentaciju Argentine, međutim ni tu nije napravio očekivane rezultate, jer je poražen u finalu Kupa Amerike, dok je plasman na Mundijal u Rusiji izborio tek u poslednjem kolu.

Populatni Tata dolazi u Majami kao trener koji je pre ovog posla bio selektor Meksika, sa kojim je ostvario najlošiji rezultat u poslednjih 28 godina, jer je eliminisan već u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Rusiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KLUPA INTERA NIJE VIŠE PRAZNA: Bekam doveo Tatu da trenira Mesija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023

Biće vrelo na Floridi...Argentinski trener Herardo Tata Martino će najverovatnije postati novi šef stručnog štaba Intera iz Majamija. Kako navode argentinski mediji Martino i Inter na čijem čelu je Dejvid Bekam su postigli načelni dogovor tako da se očekuje da uskoro Martino preuzme ekipu iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.