Tarner potpisao četvorogodišnji ugovor sa Notingem Forestom

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 20:35

Tarner potpisao četvorogodišnji ugovor sa Notingem Forestom

Dosadašnji golman Arsenala i američki reprezentativac Met Tarner potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Notingem Forestom, saopštio je engleski klub.

Finansijski detalji nisu saopšteni, ali britanski mediji navode da je Notingem Forest platio londonskom klubu obeštećenje od 12 miliona evra.

Tarner (29) je američki reprezentativac, a prošle sezone branio je na sedam mečeva za londonski klub.

On je u Arsenal stigao prošle godine iz američkog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nju Ingland. Za reprezentaciju SAD nastupio je na 32 meča.

"Sjajan je osećaj pojačati ovaj klub. To je veliki izazov i novi korak u mojoj karijeri. Čini mi se da sam napravio pravi potez dolaskom ovde. Jedva čekam da zaigram za Notingem i da upoznam nove saigrače, navijače i grad", rekao je Tarner, prenosi zvanični sajt kluba.

On bi za novi klub mogao da debituje već u subotu u prvom kolu Premijer lige kada će Notingem Forest gostovati Arsenalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.