Tarner: Idemo na titulu

Izvor: MVP.rs, 05.Sep.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tarner: Idemo na titulu

Krilni centar Pejsersa jedva čeka početak nove sezone.

Iza Indijane je težak period, pun promena. Nakon sezone 2014/15, kada je ekipa igrala najbolju košarku u novijoj istoriji franšize, usledila je povreda Pola Džordža, a potom i potpuni raspad tima.

Prošle sezone Pejsersi su ušli u novi projekat. Jedan od igrača koji su iskočili u prvi plan bio je Majls Tarner (20, 211), od koga se u novoj sezoni mnogo očekuje. I sam košarkaš ima velike ambicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << kako na ličnom planu, tako i u pogledu dostignuća kompletne ekipe.

"Kao tim želimo da budemo među prve tri ekipe na Istoku i verujemo da to možemo da postignemo. Na papiru smo veoma talentovana ekipa, ali i na terenu moramo da pokažemo svoj kvalitet. Iako će Istočna konferencija naredne sezone biti mnogo jača, imam osećaj da možemo da budemo u samom vrhu, a to je naš cilj. U svojoj drugoj sezoni očekujem da ostvarim još bolje učinke i da budem od veće pomoći ekipi", počeo je priču mladi krilni centar, a potom je dodao:

"Naravno, cilj je plej-of, odnosno osvajanje prstena. Ne vidim zašto da ne razmišljamo o tome. Svi smo ambiciozni, imamo talenta, sigurni smo u sebe, a za sve ostalo je potreban veliki rad i mnogo odricanja", završio je Tarner.

Pejsersi su prethodnu sezonu završili na sedmoj poziciji u regularnom delu sezone, a u doigravanju su u uzbudljivoj seriji prve runde poraženi od Toronto Reptorsa sa 4-3. Ekipa je tokom leta pretrpela velike promene. U tim su došli Džef Tig, Tadeus Jang, Al Džeferson, Aron Bruks, a nedavno su dvogodišnju saradnju dogovorili i sa Kevinom Serafanom. Ekipa je doživela promenu i na mestu prvog trenera, pošto je Frenka Vogela zamenio Nejt Mekmilan.

(foto: Brian Spurlock / USA TODAY Sports)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.