Tandem hoće Dibalu

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tandem hoće Dibalu

Argentinac privlači sve ozbiljnije interesovanje.

Paulo Dibala važi za jednog od najboljih igrača Juventusa, samim tim i jednog od najboljih igrača Serije A.

Imao je prethodnih godina izvesnih problema sa Maksom Alegrijem u Juventusu, a od dolaska Kristijana Ronalda je njegov značaj u ekipi blago opao.

Zbog toga se sve više govori o njegovom mogućem odlasku, a dva bogata tima su veoma zainteresovana za njegove usluge.

Engleski mediji prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Real Madrid itekako zainteresovan i da će po završetku poslati ponudu od 100 miliona evra na adresu "Bjankonera" za Dibaline usluge.

Madriđani se muče ove sezone, jasno je da će Perez pokušati na leto da dovede nekoliko atraktivnih imena, kako bi preokrenuo situaciju u klubu, jedna od njegovih želja je upravo Argentinac iz Juvenutsa.

Ipak, konkurenciju će "Los Blankosima" praviti Mančester siti. Gvardila obožava Dibalu, zainteresovan je za njegove usluge još iz doba dok je sedeo na klupi minhenskog Bajerna i narednog leta bi jako voleo da ga vidi na "Etihadu".

Videćemo da li je Siti spreman da parira Realu i za usluge argentinskog fudbalera ponudi rekord kluba, ali jedno je sigurno, Juve će imati težak zadatak da ga zadrži u svojim redovima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da, dobro ste pročitali, Juventus spremio ponudu Arsenalu za Remzija!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019

Žele ga još ovog januara...Da li je Remzi potreban već sada u januaru ekipi Juventusa?..Reklo bi se da jeste, tako makar misle u upravi tog kluba, žele ga već u januaru i ponuda je već spremna...Da su sačekali leto, ne bi morali da plaćaju obeštećenje Arsenalu, ali u ovom slučaju će morati....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.