Tamiš ubedljiv protiv Vojvodine u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamiš ubedljiv protiv Vojvodine u Novom Sadu

Košarkaši Tamiša su u 20. kolu KLS-a bili ubedljivi u Novom Sadu. Savladali su Vojvodinu sa 95:77 i ostali u trci za Superligom.

Jedino što je domaćinu u maloj Sali Spensa išlo bio je šut za tri poena (11/25), a u svemu ostalom bolji su bili Pančevci.

Od početka su pod obručima dominirali Knežević, Čabrilo i Jeković. Ilkić i Radović uspešno razigravali saigrače, solidni su gosti bili i u odbrani pa domaćin praktično nije imao šansu da učini nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << više u, verovatno,najslabijoj partiji na svom parketu od početka šampionata.

Nakon početne trojke Stojanovića serija 11:0 Tamiša, u 2. četvrtini dvocifreno vođstvo, a meč je prelomljen u trećem periodu kada su Pančevci stigli do plus 20.

U preostalom vremenu priliku na obe strane dobili su košarkaši sa klupe. Najefikasniji Ivan Smiljanić 19 poena, Dušan Knežević 13 poena i 8 skokova, Stefan Mitrović 16 poena.

U redovima Novosađana nešto bolji od ostalih Dušan Stojanović 14 i Danilo Matović 11 poena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tamiš potopio Vošu

Izvor: Radio 021, 10.Feb.2019

Košarkaši Vojvodine poraženi su od Tamiša rezultatom 95:77, u utakmici 20. kola Košarkaške lige Srbije...Igra koju su košarkaši Vojvodine prikazali na Spensu bila je najslabija u dosadašnjem delu sezone na domaćem terenu. Gosti su nadigrali domaćina u svim aspektima igre, osim u šutu za tri...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.