Talentovani Englez operisan, sledi duga pauza, ali ne i novi ugovor? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talentovani Englez operisan, sledi duga pauza, ali ne i novi ugovor? (video)

Obratio se svojim fanovima nakon uspešno obavljene operacije.

Krilni fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi doživeo je u ponedeljak tešku povredu Ahilove tetive, zbog koje je mora ranije da završi duel sa Barnlijem.

Ustanovljeno je da će morati na operaciju i da je za njega sezona završena, a mladi fudbaler je danas i operisan.

Operacija je uspešno završena, a engleskom reprezentativcu sledi period oporavka koji bi mogao da potraje i šest meseci. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Uprkos tome, uprava Čelsija navodno neće žuriti da potpiše novi ugovor sa Hadson-Odoijem, očigledno smatraju da zbog povrede više ne postoji rizik da ih napusti, tačnije da će Bajern zbog njegove povrede jednostavno odustati i okrenuti se drugim metama.

Fudbaler koji je prošao i akademiju "Plavac" se putem "Instagrama" oglasio i zahvalio se svojim fanovima, koji su ga podržali u teškom trenutku, a najavio je i da je oporavak već počeo i da jedva čeka da se vrati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.