Tako to radi Barsa - za tri godine manje od 30 utakmica, cena 60 miliona!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako to radi Barsa - za tri godine manje od 30 utakmica, cena 60 miliona!

Katalonce je koštao svega 13 miliona evra.

U Barseloni sve vrvi od skupocenih fudbalera, čak i kada se nalaze na klupi za rezervne igrače.

Jedan od takvih primera jeste i Jasper Silesen, Holanđanin je 2016. godine stigao iz Ajaksa, ali je od tada nakupio tek 28 nastupa za "Blaugranu" u svim takmičenjima.

Sada Mundo Deportivo saznaje da su Katalonci voljni da ga prodaju, ali jedino po otkupnoj klauzuli koja je vredna 60 miliona evra.

Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalitet nije sporan, međutim konkurencija u vidu Ter Štegena je paklena i teško je očekivati da će se situacija u dogledno vreme promeniti.

I proteklog leta se spekulisalo o odlasku Silesena, prvi u redu favorita za njegov potpis bio je Everton, ali od tog posla nije bilo ništa.

Barsa na ovaj način želi da spreči preterano obaranje cene jer su u klubu i sami svesni da će teško izvući celih 60 miliona za rezervnog čuvara mreže.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.