Tako je to kad Kasano pusti stomak: Moraće na dijetu, ovakvog ni Zenga neće da ga trpi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako je to kad Kasano pusti stomak: Moraće na dijetu, ovakvog ni Zenga neće da ga trpi (VIDEO)

Vidljive posledice sedmomesečnog odsustva povratnika u Sampdoriju

Talenat i znanje nikad nisu bili sporni. Baš kao što ni radne navike ne idu u istu rečenicu sa Antoniom Kasanom (33). Zato nikog ne čudi što je povratnik u Sampdoriju na prvom zvaničnom meču otkako je zadužio dres sa brojem 99 pre ličio na rekreativca nego na profesionalnog fudbalera od koga se očekuje da igra zapaženu ulogu u Seriji A.

Kasano je za Đenovljane debitovao u kontrolnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << susretu sa  nižerazrednom Virtus Entelom. Na teren je ušao u 72. minutu i odmah se videlo da nije u formi. Tačnije, da se poslednjih sedam meseci, koliko je prošlo od rastanka sa Parmom, nije preterano družio sa loptom. Zato je pred njim period dijeta i dodatnih treninga, je trener Valter Zenga sigurno neće dozvoliti da u ovakvom stanju nekadašnji reprezentativac igra utakmice takmičarskog značaja. Ova je imala prijateljski karakter i u njoj je Sampdorija slavila 2:0 golovima Edera i Murijela, ali je stručni štab zabrinula povreda Nenada Krstičića.

Srpski vezista napustio je teren pred kraj prvog poluvremena zbog povrede zadnje lože, mada klupski lekari uveravaju da povreda nije teže prirode i da je Krstičić počeo program oporavka, kako bi spreman dočekao prvo kolo Serije A u kome Sampdorija 24. avgusta dočekuje novog člana elite Karpi.

Pogledajte kako je izgledao povratnički debi Kasana za Sampdoriju.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.