Tako je nekada rešetao Peđa!

Izvor: RTS, 16.Dec.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako je nekada "rešetao" Peđa!

U utorak uveče, u Sakramentu, biće organizovana velika svečanost posvećena Predragu Stojakoviću. Na svod nekadašnje Arko arene (danas Slip trejn arene) biće podignut dres Kingsa sa brojem 16 – nikada nijedan igrač ove ekipe neće nositi dres sa tim brojem. Zato je NBA liga na svom zvaničnom Jutjub kanalu postavila kompilaciju – deset najboljih poteza srpskog šutera u dresu tima iz prestonice Kalifornije.

Stojaković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je prvi Evropljanin koji je trijumfovao na nekom od takmičenja Ol-star vikenda (dva puta je bio najbolji trojkaš), a tri puta je bio deo same utakmice. Samo je osam košarkaša u NBA ligi postiglo više trojki od njega. Ukupno ih je dao 1.760.

Četvrti je na listi najuspešnijih igrača NBA lige po procentu pogođenih slobodnih bacanja – 89,5. U Sjedinjenim Država je igrao još za Nju Orleans, Indijanu, Torontu i Dalas, sa kojim je osvojio šampionski prsten.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

10 najboljih poteza Peđe Stojakovića u NBA (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Dec.2014

Dres srpskog košarkaša, iz vremena kada je igrao za Sakramento Kingse, biće povučen u noći između utorka i srede, a NBA liga je na svom zvaničnom kanalu obajvila video njegovih deset najboljih poteza otkako je 1998. godine stigao u najjaču košarkašku ligu..(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.