Tako je lako kad učiš od Zidana – savršen prijem Rafaela Varana (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2014, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako je lako kad učiš od Zidana – savršen prijem Rafaela Varana (VIDEO)

Tehnika na kojoj bi mu pozavideli i vezisti, a kamoli drugi štoperi

Legendarni Zinedin Zidan je do ovog leta bio pomoćni trener u Real Madridu, a pre toga je kao sportski direktor kluba doveo Rafaela Varana na Santjago Bernabeu. Izgleda da je mladi štoper prethodnih godina opasno učio od Zizua pa na treninzima francuske reprezentacije prodaje opasne fore.

Pol Pogba je poslao dugu loptu ka štoperu Kraljevskog kluba, a Varan je nonšalantno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << petom desne noge primio loptu koja mu je išla na levu i posle savršenog prvog dodira mu nije bilo teško da volej udarcem odigra Pogbi.



Impresivnim potezom je bio oduševljen i Blejz Matuidi pa je morao da aplaudira mladom saigraču, a sa ovakvom tehnikom Varan može i da batali štopersku poziciju i zaigra u sredini.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.