Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020, 09:00

Tajpauer je redovna mušterija za Kataj Lajf

Ponovo je samo pitanje kojom će razlikom susret biti rešen

Kako sezona u ženskoj košarkaškoj ligi Tajvana odmiče, deluje sve realnije da će Kataj Lajf ove sezone možda odneti titulu, a da pritom nije zabeležio nijedan poraz. Prošlo je već deset kola, a aktuelni lider na tabeli ima isto toliko trijumfa. Da stvar bude još zanimljivija, svi oni upisani su dvocifrenom razlikom, a najbliži „iznenađenju“ bio je Čungva Telekom još u prvom kolu kada je Kataj Lajf slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa „samo“ 90:72.

Ako vam kažemo da je Kataj Lajf protiv Tajpauera slavio redom slavio sa 28 poena razlike (93:65), potom sa 62 poena razlike (97:35), te je pre samo tri dana odneo trijumf sa 31 poenom razlike (91:60), onda je sasvim jasno zašto u današnjem duelu ne treba očekivati prvo iznenađenje u ženskoj košarkaškoj ligi Tajvana (11.00).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Doduše, Tajpauer je polako počeo da se budi, pa je sinoć po tamošnjem vremenu uspeo da napravi iznenađujući brejk na terenu Taujana (59:64) i tako se približi na pobedu iza trećeplasiranog Čungva Telekoma. Bilo kako bilo, svakako je reč o jednom od slabijih timova lige.

Što se drugog duela tiče, Taujan će morati da „vadi fleke“ protiv Čungva Telekoma nakon sinoćnjeg šokantnog poraza od Tajpauera (13.00). Domaće košarkašice igraju prilično promenljivo u poslednje vreme, upisale su tri poraza na pet utakmica, mada im se ne može mnogo toga zameriti, pošto su dva usledila do Kataj Lajfa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Čungva Telekom generalno „leži“ Taujanu, pošto je današnji domaćin slavio na poslednja dva duela. Jedino iznenađenje viđeno je početkom sezone, kada je gost uzeo brejk na terenu Taujana (69:80). Ipak, računajući njihovu prilično lošu formu u poslednjih nekoliko nedelja, teško je verovati da će takav podvig uspeti da ponove.

TAJVAN 1 (Ž) – 11. KOLO

Četvrtak

11.00: (1,85) Tajpauer (hendikep 40,5) Kataj Lajf (1,85)

13.00: (1,35) Taujan (16,00) Čungva Telekom (3,50)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.