Tajm-aut o kojem bruji region: Hoćeš platu? Vidiš koliki si? Nemoj da te udarim tablom! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajm-aut o kojem bruji region: ''Hoćeš platu? Vidiš koliki si? Nemoj da te udarim tablom!'' (video)

Šta vi kažete na ove ''vaspitne mere''? Ovo mu nije prvi put...

Razumljivo je da se košarkaški treneri tokom tajm-auta povišenim tonom obraćaju igračima, razumljivo je i da se ponekad opsuje, ali bi valjda sve to trebalo i da ima neku granicu.

Utisak je da je trener Igokee Dragan Bajić juče prešao tu granicu razumljivog u ''grmljavini'' upućenoj svom igraču Robertu Rikiću.

Nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegovim pojedinim propustima na terenu, Bajić ga je zasipao pitanjima: ''Hoćeš platu? Hoćeš platu? Hoćeš platu? Vidiš koliki si majstore, dečko je za glavu manji od tebe uhvati ti dve lopte u napadu. Vidiš koliki si?!''.

A kada je Rikić pokušao da nešto odgovori, Bajić mu je odbrusio:

''Nemoj da pričaš tu, kad te udarim ovom tablom...'', zamahnuo je Bajić, ali se tu i zaustavio.

Inače nije pri put da Bajić ovakvim metodama tokom tajm-auta privlači pažnju javnosti. Tako je krajem prošle godine, tokom meča između Igokee i Karpoša poručio svojim igračima:

''A vi se samo kur**te, šutirajte samo... Sutra ujutro ću vam je**ti majku u 10 sati. Što niste u Zagrebu tako igrali''.

Trener Igokee Bajić poludio na igrača: Hoćeš... bywatch-it-now

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠOKANTAN PRIZOR U BARU: Trener Igokee pretio igraču – ‘Hoćeš platu? Ako te sad udarim!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017

Pomalo smešna, ali u isto vreme i vrlo ozbiljna situacija na turniru ABA Superkupa u Baru.. . Košarkaški treneri sve više gube ili pomeraju granicu u odnosu sa igračima. Profesionalan odnos bi morao da postoji, ali ne bi svaki igrač istrpeo to što jeste sinoć košarkaš Igokee Robert Rikić.. Na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.