Tajger u petak priča o budućnosti

Izvor: B92, Beta, 18.Feb.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajger u petak priča o budućnosti

Najveća zvezda golfa Tajger Vuds, koji je u decembru najavio odsustvo iz sporta na neodređeno, u petak će se obratiti javnosti i diskutovati budućnost karijere.

Najuspešniji golfer sveta se nije pojavljivao u javnosti još od novembra, kada su u javnost dospele priče o njegovom neverstvu i porodičnim problemima. Pošto je pretrpeo blažu saobraćajnu nesreću posle rasprave sa ženom, jedan od najpoznatijih svetskih sportista odlučio je da se "krije" od medija i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << daje izjave.

Četrnaestostruki osvajač "mejdžora" i najbogatiji sportista planete obratiće se javnosti na konferenciji za novinare u Ponte Vedra Biču na Floridi u petak ujutru po lokalnom vremenu, izjavio je njegov menadžer.

"Tajger planira da diskutuje i svoju prošlost, ali i budućnost, i takođe će se izviniti zbog svojeg ponašanja. Iako je svestan da je sve što se desilo između njega i njegove supruge, Tajger razume da je svojim ponašanjem izneverio mnoge, od njemu bliskih ljudi do fanova", rekao je menadžer Mark Stajnberg.

Tridesetogodišnjeg sportistu su mnogi saigrači savetovali da se javno izvini pre nego što se vrati na US PGA Tur, među njima i legendarni Tom Votson, koji je rekao da bi Vuds "trebalo da pokaže poniznost pred publikom i da se pre turnira prvo pojavi u javnosti".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.