Tajanstveni špic Zvezde stigao u Beograd VIDEO

Izvor: S media, 24.Jun.2011, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajanstveni špic Zvezde stigao u Beograd VIDEO

Napadač Flamenga, Bruno Mezenga, narednih dana potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom.

Ovaj 22-godišnji centarfor, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Legiji iz Varšave, danas je stigao u Beograd.

Ninkov: Mnogo volim Tuluz

Đurić odgovorio ministru Jeremiću: Ne mrzim Zvezdu!

Džomba: Vladan Lukić halucinira!

Pogledajte ko je Zvezdin tajanstveni špic iz Brazila VIDEO

On je bio u društvu menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Bobana Petkovića, koji je rekao da Mezenga neće davati nikakve izjave dok ne bude stavio potpis na ugovor.

- Strpite se dok formalnosti oko ugovora ne budu obavljene. Za nekoliko dana Bruno će se predstaviti srpskoj javnosti - objasnio je Petković.

Mezenga će sutra ujutru obaviti lekarske preglede, a odmah potom se staviti na raspolaganje treneru Robertu Prosinečkom, dok je potpisivanje ugovora zakazano za 30. jun, kada Mezengi ističe sporazum o pozajmici s Poljacima.

Bruno je prošle sezone odigrao 13 utakmica za Legiju i dao tri gola, a pre toga je boravio i u Turskoj gde je nastupao u drugoligaškom Orudu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.