Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 23:58

Taj ludi Sasuolo! Spakovali su tri komada i Juventusu koji je bušan na sve strane (VIDEO)

Sjajna serija Neroverda

Dok se ceo svet oduševljava Atalantom i njenim fudbalom (zasluženo!) na marginama Serije A ostaju sjajne igre i rezultati Sasuola koji blista u nastavku sezone. Neroverdi su nastavili seriju bez poraza i protiv šampiona Juventusa. Odigrali su 3:3 iako su gubili 0:2, a mogli su i da pobede.

Poput Atalante, i Sasuolo igra na gol više, napada jače ekipe od sebe, gaji dopadljiv fudbal i sve to je pretočeno u rezultate. Otkako je sezona nastavljena, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sasuolo je samo na početku doživeo ubedljiv poraz baš od Atalante, a onda je ušao u seriju ludih utakmica i ovo im je sedam uzastopna bez poraza. Igrali su 3:3 sa Interom u Milanu i Veronom kod kuće, pobedili Lacio u Romu, Fiorentinu i Bolonju u gostima, deklasirali Leće... Na sedam poslednjih mečeva su dali 20 golova!

Večeras su na muke stavili Juventus čija odbrana pušta na sve strane. Iako je Juve praktično odbranio skudeto, ovo što pokazuje od nastavka sezone je za brigu njegovih navijača. Juventus je na poslednja tri meča primio 10 golova! To je kod Alegrija bilo nezamislivo... Sreća Juventusova pa je Lacio katastrofalan u nastavku sezone, inače bi bila velika drama oko odbrane titule. A ide Lion u Ligi šampiona...

Mauricio Sari je doveden da bi Juventus igrao ofanzivnije i davao više golova, ali ne i da bi primao ovoliko golova i pokazivao ovakve uspone i padove u igri. Juve je večeras u Ređo Emiliji odlično počeo meč i poveo 2:0 za desetak minuta igre. Prvo je Aleks Sandro postigao lep gol posle akcije iz kornera i pogodio sa 16 metara, da bi potom Iguain izbegao ofsajd zamku i realizovao lepu asistenciju Pjanića.

A onda je krenula Sasuolova oluja. Spasavao je golman Ščensni ispred Kaputa, Muldera, Berardija, ali je konačno kapitulirao u 29. minutu kada mu je Đuričić zakucao loptu pod prečku posle sjajne asistencije majstora Ćića Kaputa. Kako je krenulo drugo poluvreme, tako se nastavila ofanziva Sasuola. Berardi je u 51. minutu postigao golčinu iz slobodnjaka za 2:2, a dva minuta kasnije asistirao Kaputu za totalni preokret.

Probudio se Juve, počeo da stvara šanse i izjednačio golom Danila. Opet posle kornera. Ovoga puta glavom.

Delovalo je da će šampion postaviti stvari na svoje mesto u narednih pola sata, ali Ronaldo nije imao veče i ispromašivao se, ni ostali nisu bili precizni i na kraju je Sasuolo imao sjajne šanse u finišu za pobedu ali je Ščensni spasao Staru damu.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.