Tainted Minds preuzeo Athletico CS:GO roster

Izvor: B92, 19.Dec.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tainted Minds preuzeo Athletico CS:GO roster

Zanimljive rotacije na CS:GO sceni Australije

Tainted Minds, esport organizacija iz Australije koju sponzoriše kompanija Plantronics, objavila je ovog vikenda da je pod svoje okrilje preuzela celokupan CS:GO roster australijskog tima Athletico.

Iako osnovana 2012. godine, ekipa Tainted Minds je svoj pravi procvat na sceni doživela tek ove godine, sa League of Legends i Call of Duty ekipama, i u skladu sa tim želi da se širi i na ostala polja esporta.

Izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pao na Counter-Strike Global Offensive, i to kupovinom tima Athletico, odnosno celokupnog njihovog CS:GO rostera.

Priliku da brane boje novog tima, doskorašnji Athletico igrači imaće već u Burbanku, na Mountain Dew ESEA Season 23 Global Challenge, sa nagradnim fondom od 50 000 dolara.

Sastav tima sada čine ovih 5 australijskih igrača:

Stu “Sonic” Rayner

Connor “Chuch” Morgan

Jesse “InfrequeNt” Barker

Jay “Liazz” Tregillgas

Travis “Wizard” Richardson

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.