Tadića baš boli poraz od Slepih miševa

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadića baš boli poraz od "Slepih miševa"

Prošlosezonski polufinalista Lige šampiona ove takmičarske godine sezonu u eliti završio u grupnoj fazi.

Fudbaleri Ajaksa su svojim navijačima priredili neprijanto iznenađenje, kako su izgubili na "Johan Krojf Areni" od Valensije u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona, te su ispali iz takmičenja i u nastavku sezone će igrati u Ligi Evrope.

Dušan Tadić je i ovoga puta sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio "Kopljanike", prvak Holandije je bio bolji rival, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je gol Rodriga presudio u korist Valensije, koja sa prvog mesta u grupi ide dalje.

Reprezentativac Srbije je nakon utakmice bio vidno razočaran.

"Stvarno ne znam šta da kažem u ovom trenutku, osim da ovo mnogo boli. Osvojili smo deset bodova i opet smo ispali. Mnogo smo razočarani.

Imali smo kontrolu nad utakmicom u prvom poluvremenu, ali smo primili čudan gol. Posle toga se nije mnogo ni igralo, stalno je bilo prekida, incidenata... Imali smo, ipak, dovoljno šansi da se vratimo u meč, ali ih nismo iskoristili. Moramo da vidimo šta je pošlo naopako
", rekao je Tadić.

Ajaks će igrati u nokaut fazi Lige Evrope, ali razočarani Tadić ističe da je cilj ekipe iz Amsterdama ipak Liga šampiona.

"Mi želimo da igramo Ligu šampiona", dodao je Tadić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MA KOJA LIGA EVROPE, HTELI SMO DA OSVOJIMO LIGU ŠAMPIONA! Dušan Tadić u ŠOKU posle eliminacije: Ovo mnogo BOLI (FOTO)

Izvor: Kurir, 11.Dec.2019

Fudbaleri Ajaksa poraženi su od Valensije 1:0 u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona, a tim čiji je kapten Dušan Tadić tako je ostao bez nokaut faze i nastaviće takmičenje u Ligi Evrope.

Nastavak na Kurir...

Tadić: Nismo srećni što ćemo igrati u LE, hteli smo LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019

Kapiten fudbalera Ajaksa Dušan Tadić bio je razočaran posle poraza od Valensije u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona..."Kopljanici" su na svom terenu minimalno poraženi od španske ekipe, čime su završili nastup u Ligi šampiona..."Ovo mnogo boli, toliko da ne znam šta bih rekao. Imamo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.