Tadić zapečatio sudbinu Vitesea!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2020, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić zapečatio sudbinu Vitesea!

Ekipa Ajaksa je uspela da se plasira u polufinale Kupa Holandije.

Ekipa Ajaksa je uspela da se plasira u polufinale Kupa Holandije pošto je danas na gostovanju Viteseu slavila ubedljivim rezultatom 0:3.

Tim Erika Ten Haga je danas bio bolji u svim aspektima igre od Vitesea, pa je zasluženo u polufinalu gde je već Breda koja je savladala AZ Alkmar sa 1:3. Breda čeka pobednika duela Herenven-Fejenord, a Ajaks će sačekati pobednika duela G.A. Igls-Utreht.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Do prvog gola čekali smo sve do 32. minuta kada je Babel uspeo da postigne gol za 0:1, a na 0:2 u 76. minutu je povisio Gravenberh.

Konačnih 0:3 postavlja Dušan Tadić sa bele tačke.

Bio je ovo 13. gol u sezoni za Dušana Tadića.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bilbao nadomak finala Kupa kralja!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2020

U okviru Kupa kralja ekipa Bilbaa je uspela da savlada na svom terenu Granadu...Sve je otvoreno u polufinalnom okršaju Atletik Bilbaa i Granade...Večeras je na San Mamesu ekipa iz Baskije dočekala Granadu i slavila sa 1:0, pa ćemo sve saznati nakon revanša 5. marta...Bilbao koji je na putu ka finalu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.