Izvor: RTS, 12.Jun.2022, 23:14

Tadić za RTS: Ne smemo dozvoliti onakav pad ako želimo da budemo ozbiljna ekipa

Kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, posle remija sa Slovenijom (2:2) kaže da se loše stvari moraju korigovati, ali se treba fokusirati na pozitivne, kojih je u meču sa Slovencima bilo mnogo.
Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je u Ljubljani nerešeno sa Slovenijom (2:2), u utakmici četvrtog kola Lige B u Ligi nacija.

Posle blistavih 45 minuta u Ljubljani, "orlovi" su potpuno pali u prvih deset minuta nastavka. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Mislim da smo totalno dominirali u prvom poluvremenu. Uživali smo na terenu, a mislim da je i publika uživala. Tih deset minuta u drugom poluvremenu ne smemo da dozvolimo, ne sme to da nam se dešava, ako hoćemo da budemo ozbiljna ekipa... Moramo da budemo pametni i maksimalno koncentrisani", rekao je Tadić.
On je ocenio da treba raditi na negativnim stvarima koje su "orlovi" pokazali u Ljubljani, ali da fokus treba da bude na pozitivnim. 
"Uvek težimo ka boljem, želimo da se usavršavamo. Treba da korigujemo loše stvari, ali i da vidimo dobre stvari jer ih je bilo mnogo", poručio je Tadić.
U drugom meču grupe, Norveška je pobedila Švedsku sa 3:2.
Posle četiri odigrana kola, Norveška je na čelu grupe sa deset bodova, Srbija ima sedam, Švedska tri, dok Slovenija ima dva boda.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPITEN TADIĆ UPOZORIO: Bilo je mnogo dobrih stvari, ali 2:0 je najopasniji rezultat!

Izvor: Kurir, 12.Jun.2022

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da je bilo mnogo dobrih stvari u večerašnjoj utakmici protiv Slovenije u Ligi nacija, ali da njegovoj ekipi ne sme da se dešava pad u igri kakav se dogodio u drugom poluvremenu u Ljubljani

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.