Izvor: RTS, 09.Jun.2022, 23:22

Tadić za RTS: Bili smo maksimalno koncentrisani, svi su odlično odradili posao

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić zadovoljan je pobedom "orlova" u Švedskoj. Tadić je zahvalio velikom broju srpskih navijača koji su bodrili tim u Stokholmu i istakao da su neki igrači koji imaju manju minutažu iskoristili svoju priliku i dali važan doprinos trijumfu.
Reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu u ligi B Lige nacija, pošto je u utakmici grupe 4 savladala Švedsku u Stokholmu sa 1:0.

"Bili smo maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koncentirsani, želeli smo da pobedimo i nagradimo ove divne navijače. Kada dođe ovoliko ljudi da nas podrži, kada vidiš ovoliko srpskih zastava, imaš obavezu da ih nagradiš dobrom igrom i pobedom", rekao je Tadić za RTS nakon meča.
U tri dosadašnja meča selektor Dragan Stojković je pružio priliku brojnim igračima, a kapiten veruje da to nije problem ukoliko postoji sistem. 
"Kada postoji sistem i način igre, onda nije problem kada 'upadnu' novi igrači. Svi su odlično odradili posao, moramo da nastavimo ovako da igramo i da uživamo u igri."
Tadić je rekao da je ekipa mnogo pokazala u ovom meču, i u prvom delu kada je bila dominantna, ali i na kraju kada je branila prednost. 
"Dominirali smo u prvom poluvremenu i početkom drugog, a posle smo branili rezultat i bilo je nezgodno. Ali smo pokazali da i to možemo da 'preživimo' i sačuvamo rezhultat", zaključio je Tadić.
Naredni meč reprezentacija Srbije igra protiv Slovenije, u nedelju u Ljubljani.  

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.