Tadić se oprostio od titule

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 11:56

Tadić se oprostio od titule

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije rekao je u intervjuu za Sport klub da su male šanse da ove sezone osvoje titulu šampiona Holandije.

Ekipa Ajaksa je na drugom mestu tabele Eredivizije sa čak osam bodova manje od prvoplasiranog Fejnorda.

Tim iz Amsterdama se sad bori da ostane na drugom mestu kako bi i sledeće sezone igrao u Ligu šampiona.

"Dostigli smo željeni nivo forme u finišu sezone. Činjenica da je kvalitet ekipe mnogo slabiji u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na prošlu sezonu i to je najveća razlika, objašnjenje aktuelne pozicije našeg tima“, rekao je Tadić za Sport klub.

"Aktuelna godina razlikuje se od prethodne četiri, jer je Ajaks vodio kolo i čuvao prvo mesto. Sad je drugačija situacija, jurimo titulu, uradićemo sve što je do nas, ali… Teško da ćemo do šampionskog lovora u 2023", prokomentarisao je Tadić.

Ekipi Ajaksa je do kraja sezone ostao da se bori za jedan trofej, jer se u finalu Kupa Holandije u finalu sastaju sa PSV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.