Tadić projektilom spasio Ajaks VIDEO

Izvor: B92, 03.Avg.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić projektilom spasio Ajaks VIDEO

Fudbaleri Ajaksa remizirali su (2:2) u meču prvog kola holandske Eredivizije protiv Vitesea.

Ajaks, šampion Holandije, nije uspeo da dođe do sva tri boda u drugom zvaničnom meču ove sezone, nakon što je osvojio Superkup protiv PSV-a.

Vitese je poveo u 13. minutu preko Beroa, ali je u 30. izjednačio potencijalno novi igrač Real Madrida Doni van de Bek.

Domaćin je ponovo poveo u 55. minutu, a Ajaks je nastavio da napada, da drži loptu u svom posedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da češće ima prilike.

Do izjednačujućeg gola i do konačnih 2:2 došlo se u 75. minutu, kada je još jedanput zablistao povremeni kapiten Srbije Dušan Tadić.

Tadić je "projektilom" sa nekih sedam metara do gola savladao golmana Vitesea i doneo bod polufinalisti Lige šampiona. Njegovo umeće pogledajte OVDE.

Sudija je kod Dušanovog gola morao da gleda VAR, ali je on pokazao da srpski fudbaler nije bio u ofsajdu. Do kraja meča vezista domaćina Rešedli Bazoer je dobio crveni karton, ali Ajaks to nije uspeo da iskoristi.

"Kopljanici" naredni meč igraju u okviru trećeg kola kvalifikacija za LŠ, u utorak gostiju solunskom PAOK-u.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duća nastavio po starom - pogodio i spasio Ajaks! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2019

"Kopljanici" nisu uspeli da zabeleže trijumf u Arnhemu...U prvom kolu holandske Eredivizije, fudbaleri Ajaksa remizirali su u gostima protiv Vitesea rezultatom 2:2...Šampion nije uspeo da osvoji sva tri boda na teškom gostovanju, Vitese je poveo u 13. minutu preko Beroa, da bi u 30. minutu rezultat...

Nastavak na Sportske.net...

Tadić spasao Ajaks (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2019

Prošlu sezonu Ajaks je započeo mršavim remijem kod kuće protiv Heraklesa, ali je na kraju uspeo da se okiti titulom i dogura čak do polufinala Lige šampiona. Ove sezone ponovo samo bod na startu. Kako će se po Kopljanike završiti ostaje da vidimo, ali što se tiče srpskog asa Dušana Tadića,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.