Tadić povređen, Sautempton bez pola tima

Izvor: Mondo, 18.Dec.2014, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić povređen, Sautempton bez "pola tima"

Pored reprezentativca Srbije, još dvojica važnih igrača "svetaca" su pod znakom pitanja za duel sa Evertonom, a još nekoliko ih je suspendovano ili od ranije povređeno.

Foto: AP/Chris Ison/PA

Fudbaleri Sautemptona nalaze se u očajnoj seriji rezultata, zbog čega su sa drugog mesta Premijer lige pali na peto.

Računajući i Liga kup, vezali su pet poraza, a šest utakmica bez pobede.

Izlaz iz teške situacije se ne nazire, pošto će "sveci" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u nedelju protiv Evertona igrati bez bukvalno pola tima!

Trener Ronald Kuman najavio je da su zbog lakših povreda neizvesni nastupi Dušana Tadića, Stivena Dejvisa i Gracijana Pelea, zbog kartona su suspendovani Šnajderlin, Vanjama i Gardoš, a od ranije su povređeni Džej Rodrigez, Džek Kork i Džejk Hesket, koji je počeo da trenira, ali je Holanđanin rekao da još ne može da računa na njega.

Uz probleme oko sastava, pravo čudo potrebno je "svecima" da prekinut negativan niz...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.