Tadić otputovao u Dansku, čeka negativan test

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 08:53

Tadić otputovao u Dansku, čeka negativan test

Srpski reprezentativac Dušan Tadić otputovao je sa ekipom Ajaksa u Dansku.

Holandski mediji preneli su da je Tadić pozitivan na koronavirus.

Poznati "Telegraf" preneo je da je korona buknula i u Ajaksu i da je 11 prvotimaca zaraženo.

Ajaks zbog privatnosti nikada ne daje informacije o ovakvim situacijama, pa se pretpostavilo da igrači koji nisu na spisku za meč sa Mitjilendom imaju koronavirus.

Potvrdu o pozitivnom testu nismo dobili ni iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba, ni iz Fudbalskog saveza Srbije.

Iako je prvobitno Erik Ten Hag saopštio spisak od samo 17 igrača za Mitjilend, na kom nije bilo Dušana Tadića, kapiten će ipak otputovati sa ekipom u Dansku.

Tadić i njegova dva saigrača (Onana i Gravenberč) ponovo će uraditi test na koronavirus u utorak i ako test bude negativan, Ten Hag će moći da ih registruje za meč protiv Mitjilanda.

Ako Tadić bude imao negativan test za meč sa Dancima, to znači da će biti spreman i za utakmicu Srbije i Škotske 12. novembra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tadić otputovao u Dansku, čeka test na koronu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Nov.2020

Srpski reprezentativac Dušan Tadić otputovao je sa ekipom Ajaksa u Dansku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.