Tadić neostvarena želja Tventea, ipak ostaje u Groningenu

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić neostvarena želja Tventea, ipak ostaje u Groningenu

Fudbaler Groningena Dušan Tadić nije postigao dogovor sa Tventeom i za sada će ostati u svom matičnom klubu, što je potvrdio i direktor Groningena Hans Nijland.

Prema pisanju holandskih medija u ponedeljak uveče, dogovor između dva kluba oko transfera Tadića navodno je bio postignut sredinom februara i Groningenu bi pripala cifra od 7,7 miliona evra.

Međutim, direktor Groningena Hans Nijland negirao je takve navode, pa levokrilni napadač za sada ne menja sredinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Znamo da je Tvente zainteresovan, pokazivao nam je znake i u prošlim prelaznim rokovima, ali dogovor ne postoji. Moram takođe naglasiti da nismo ni vodili razgovor na tu temu", rekao je Nijland.

Tvente je već u januaru želeo angažman srpskog repreznentativca, ali njegov klub nije bio zadovoljan predstavljenom ponudom.

Tadić je odigrao 62 utakmice i postigao deset golova za Groningen od kada je 2010. došao iz Vojvodine, a prošle sezone je bio treći asistent Evrope.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić (za sada) ne prelazi u Tvente

Izvor: B92, 06.Mar.2012

Fudbalski klub Groningen je oštro porekao da je srpski reprezentativac Dušan Tadić prihvatio da predje u Tvente...Tadić se, prema pisanju holandskih medija, navodno obavezao da će na leto preći u redove tima koji sa klupe vodi Stiv Meklaren..Sportski direktor Groningena Hans Nijland negirao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.