Tadić je odigrao najgoru utakmicu u Ajaksu FOTO

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić je odigrao najgoru utakmicu u Ajaksu FOTO

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić je protiv Čelsija odigrao verovatno najgoru utakmicu za holandski tim od dolaska u Amsterdam 2018. godine.

Reprezentativac Srbije je, prema podacima specijalizovanog servisa Sofascore, imao najmanje dodira s loptom za 90 odigranih minuta u odnosu na sve prethodne mečeve koje je odigrao u dresu Ajaksa.

Tadić je imao posed lopte u samo 35 navrata, uspeo je da uputi samo jedan udarac ka golu Čelsija, ali nije naveo čuvara mreže londonske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipe Kepu Arisabalagu da reaguje.

Ofanzivni fudbaler je imao samo jedan uspešan dribling, a u odnosu na čuvare je imao 35 odsto uspešnosti u duelima.

Sofascore navodi i da su fudbaleri Čelsija napravili dva prekršaja nad Tadićem, a konačna ocena za njega u ovoj utakmici je bila 6,5.

Duel između holandskog i engleskog tima je završen rezultatom 4:4, iako je Ajaks imao prednost od 4:1.

Glavni akter utakmice je bio arbitar Đanluka Roki, koji je u 68. minutu dodelio dva druga žuta kartona fudbalerima Ajaksa i dosudio jedanaesterac za Čelsi.

Pročitajte još - Tadić: Došao je čovek i ukrao nam sve!

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AKO NAVIJČI LAŽU, STATISTIKA NE LAŽE! Tadić odigrao NAJGORU utakmicu od kada nosi dres Ajaksa!

Izvor: Kurir, 06.Nov.2019

Dušan Tadić reprezentativac Srbije i kapiten Ajaksa odigrao je protiv  Čelsija statistički verovatno najgoru utakmicu od dolaska u taj klub.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.