Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 17:22

Tadić i Tošić treniraju u Pazovi

Poznata lica u Kući fudbala

Daleko je naredno okupljanje reprezentacije, sve ide ka tome da će se baraž sa Norveškom igrati tek u novembru, ali u Kući fudbala ima ko da trenira.

Dušan Tadić i Duško Tošić poslednjih dana vredno rade pod okom kondicionog trenera Andreje Milutinovića, koji ima funkciju koordinatora za oporavak i fizičku spremu u Fudbalskom savezu Srbije.

Sportski direktor FSS Vladimir Matijašević je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najbližim saradnicima doneo odluku da svim potencijalnim reprezentativcima, Sportski centar bude na usluzi za rad tokom boravka u svojoj zemlji uz podršku i stručni nadzor Milutinovića.

As Ajaksa Tadić od marta nije igrao utakmice, jer su Holanđani proglasili kraj prvenstva, dok je Tošić slobodan igrač otkako se razišao sa kineskim Guangdžouom.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.