Tadić i Matić u Top 20 vezista Premijer lige

Izvor: Sportal.rs, 17.Mar.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Matić u Top 20 vezista Premijer lige

Odlični srpski reprezentativci Dušan Tadić i Nemanja Matić našli su se na listi najboljih veznih igrača u Premijer ligi. Britanski Telegraf objavio je listu sačinjenu od 20. najboljih i najkorisnijih fudbalera sredine terena, na kojoj je fudbaler Sautemptona zauzeo 15. mesto, dok je zadnji vezni Čelsija na osmoj poziciji na tabeli.

Englezi za Matića kažu od ključnih igrača Čelsija, a njegov saigrač Sesk Fabregas je za Srbina rekao:

- On je vrhunski igrač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << igra fantastičnu sezonu. Mi moramo da izvučemo najbolje iz njega. On je taj koji daje ravnotežu timu, ofanzivno i defanzivno. Matić je ključni igrač za nas. U svakom aspektu igre defanzivci su zaduženi za odbranu, napadači za napad, ali vezisti moraju da napadaju i da igraju u odbrani. On nam daje tu mogućnost da taktički veoma dobro kontrolišemo meč - kazao je Fabregas.

Sa druge strane, Tadić predstavlja najbolje pojačanje Sautemptona, a pominju se njegovi golovi protiv Arsenala, Mančester junajteda i Čelsija, kao i to da je od dolaska u klub stvorio 63 gol-šanse za "svece".

(Foto: Beta/AP/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.