Tadić: Može to da nas motiviše

Izvor: B92, 23.Nov.2022, 15:56

Tadić: Može to da nas motiviše

Kapiten Srbije Dušan Tadić ističe da je nastup na prethodnom Mundijalu u Rusiji bitno iskustvo za tim pred nastup u Kataru.

Srbija kao i u Rusiji igra u grupi sa Brazilom, koji će ovaj put biti prvi rival "orlova".

Utakmica se igra u četvrtak od 20 časova na stadionu Lusail ikonik.

Kapiten ističe stvar koja može da motiviše tim:

"Brazil je sjajan tim, ne samo individualno, fokusiramo se na sebe, imamo ih i mi kao i Brazil. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nas fokus je ipak na nas.

Osvojili su mnogo puta Brazilci titulu i normalno je da pričaju o tome. Može to da nas motiviše, treba samo da uživamo i rezultat će doći sam od sebe".

Ekipa ima posebnu podšku u Dohi:



"I za mene je porodica najvažnija i kad god smo u teškim momentima pokušamo da pomislimo na njih, kao što smo rekli – to je najvažnija stvar i dodatno nas motiviše".


Pre četiri godine se očekivalo mnogo, videli smo malo:



"Dosta igrača je igralo u Rusiji i sada je ovde i u najboljim su godinama, nadam se da će nam to iskustvo biti dragoceno i sigurno će im značiti na turniru. Samo treba da se prepuste i rade ono što su do sada uradili i neće biti nikakvih problema".


Dolazak Piksija je sve preokrenuo:

"Srećan sam što sam ovde, srećan sam i nasmejan od kada je Stojković došao. Uživamo i prepustili smo se trenutku. Od kada je došao, Stojkovic potencira se da igramo glavom, da imamo ideju, da dominiramo, inteligencija pobeđuje, dobra lopta, dobar pas pravi razliku. Naše je samo da ga slušamo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.