Izvor: Danas, 04.Avg.2023, 12:33

Tabaković (NBS): U Srbiji stabilnost postala nova realnost

Srbija je u prethodnih 11 godina sa guvernerom Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovankom Tabaković prešla put od zemlje sa monetarnom i finansijskom nestabilnošću, do zemlje sa stabilnom valutom, rekordnim nivoom deviznih rezervi, stabilnim rastom investicija i inflacijom koja je uporediva sa ostalim zemljama, saopštila je NBS.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tabaković: U Srbiji više niko ne mora sa strepnjom da gleda u kursnu listu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2023

U Srbiji je stabilnost postala nova realnost, više niko ne mora sa strepnjom da gleda u kursnu listu, rekla je guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković. "Poverenje koje nam je nužno i koje obavezuje, zaslužuje se jedino ako imate rezultate koje osećaju građani i privreda. I tu nema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.