TVITER GORI, ZVEZDAŠI SLAVE POBEDU: Samo ih je jedna stvar STRAŠNO NALJUTILA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TVITER GORI, ZVEZDAŠI SLAVE POBEDU: Samo ih je jedna stvar STRAŠNO NALJUTILA (FOTO)

Crveno-beli savladali Andoru.

Crvena zvezda je zadržala perfektan učinak u Evrokupu pošto je večeras u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' savladala Andoru i tako učvrstila vodeću poziciju u A grupi. Nisu crveno-beli lako došli do pobede protiv upornih gostiju iako su i ranije mogli da reše pitanje pobednika.

EVROKUP: Treći trijumf Zvezde, Regland i Faje nerešiva enigma za Andoru (FOTO)

JANKOVIĆ JE SLOBODAN IGRAČ? Evo kakav je komentar stigao iz Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Navijači Zvzede slavili su posle pobede na društvenim mrežama, prezadovoljni što njihovi ljubimaci i dalje ne znaju za poraz od početka sezone i oduševljeni Fajeo. Iako su na mahove momci u crveno-belim dresovima odigrali nešto lošije, navijači su bili nezadovoljni samo sudijama i njihovim na momente čudnim odlukama.

Next please #kkcz

— Markedjani 丸個 (@MareGoku23) October 16, 2018

Томић Фајеа ископао ниодакле. 🔥🔥 #kkcz #ккцз

— Родни Тротер (@dejv_troter) October 16, 2018

Mnogo rezerve za napredak ima ova ekipa.Daj Bože zdravlja, da stranci i stariji igrači budu na ovakvom ili sličnom nivou i što više ovakvih partija mlađih kao što je imao Radanov večeras.Bravo Zvezdo #kkcz

— Dragan (@Dragance22) October 16, 2018

Bio je u prvu Tomić da je ekipa na 50%! Mnogo oscilacija, uspona i padova, ali raduje borbenost i evidentna želja za konačnim trijumfom! Zato, jednostavno BRAVO #kkcz

— Влада® (@VKenin) October 16, 2018

Treba gurati do 10-0, da ne bude samo Obradović perfektan u grupi. 😏 #kkcz

— Tamo neki lik... (@L2T92) October 16, 2018

Danas protiv Andore i nenormalnih sudija zajedno

Ali nema veze jaki smo dovoljno

👊😎 #kkcz 🍻#EuroCup

3:0 skor i meljemo dalje!

— ⛩ seNSei ⛩ (@DeRaN_No1) October 16, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.