TUŽNE VESTI SA ČAIRA: Preminuo bivši igrač i trener Radničkog - Milan Dimovski

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 08:20

TUŽNE VESTI SA ČAIRA: Preminuo bivši igrač i trener Radničkog - Milan Dimovski

Bio je sin legendarnog fudbalera.

Još jedne tužne vesti za srpski fudbal stižu nam iz Niša. Legendarni fudbaler i trener Radničkog, Milan Dimovski preminuo je u 60. godini.

Dimovski je dresu kluba sa "Čaira" nosio u dva navrata - najpre u sezoni 1982/1983 i 1989/1990. Osim toga nastupao je i za Timok iz Zaječara i Bor.

Podsetimo se, Milan Dimovski je sin Ilije Dimovskog, takođe fudbalera koga su u rodnoj Makedoniji prozvali "Majstor".

Delovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u jednom trenutku sezone da će se Juventus i Milan do kraja boriti za titulu, ali je realnost takva da će njihov večerašnji (20.45) meč biti izuzetno važan u borbi za Ligu šampiona - trenutno su izjednačeni po bodovima. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, kao i dvojka, dok je kvota na GG3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.