TUŽNE VESTI: Košarkaš izboden na ulici, preminuo u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 23:18

TUŽNE VESTI: Košarkaš izboden na ulici, preminuo u bolnici

On je druga žrtva napada koji se dogodio 10. februara.

Iz Ukrajine su stigle tužne vesti, pošto je košarkaš Artem Kozačenko, koji je imao samo 18 godina, preminuo u bolnici posle napada na njega u Nemačkoj.

On je druga žrtva strašnog napada koji se dogodio 10. februara i kada je svet šokirala vest o smrti jednog maloletnika Vladimira Jermakova (17) koji je od posledica rana zadobijenih ubodima nožem preminuo na licu mesta.

Košarkaše "Džajantsa" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Dizeldorfa tada su napala četvorica maloletnika, među kojima je 15-godišnji učenik nemačko-turskog porekla, koji se i sumnjiči za nanošenje smrtonosnih uboda nožem. Pored njega, uhapšeni su 14-godišnjak nemačko-grčkog porekla i dvojica Sirijaca od 14 i 15 godina. Svi su iz Gelzenkirhena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.