TUŽNE VESTI IZ CRNE GORE: Preminuo zamenik Dejana Savićevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 22:16

TUŽNE VESTI IZ CRNE GORE: Preminuo zamenik Dejana Savićevića

Sahrana u sredu u prestonici.

Vladan Vučelić, potpredsednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG), preminuo je danas u Podgorici u 60. godini. On je bio zamenik predsednika Saveza Dejana Savićevića, a veliki deo svog radnog veka je proveo u fudbalu.

Dugo godina je bio predsednik Fudbalskog kluba Budućnost, nalazio se na čelu podgoričkog kluba kada su "plavi" 2004. godine izborili povratak u tadašnju Prvu ligu Srbije i Crne Gore, a godinu kasnije odigrali i nezaboravne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mečeve u Intertoto kupu sa španskim Deportivom iz La Korunje, koju su i pobedili u revanšu.

Obavljao je i visoke funkcije u FSCG od sticanja nezavisnosti, bio je član Izvršnog odbora, potpredsednik Saveza, a sve do poslednjeg dana obavljao je i ulogu predsednika Udruženja klubova FSCG - Centar, nekadašnje Srednje regije.

Vučelić je nekoliko godina bio i direktor Luke Bar i podgoričkog Vodovoda. Takođe, bio je i član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Vladan Vučelić biće sahranjen u sredu u Podgorici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.