TUŽNA VEST: Preminuo mladi srpski trener

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 16:23

TUŽNA VEST: Preminuo mladi srpski trener

Dugo se borio sa rakom.

Tužna vest dolazi iz košarkaškog sveta. Dugogodišnji trener mlađih selekcija BKK Radničkog Milan Mićić preminuo je u utorak 37. godini života, objavio je klub na društvenim mrežama.

Srpski strateg se dugo sa rakom mekih tkiva i tokom prethodnih nekoliko meseci sakupljan je novac za njegovo lečenje.

Beogradski klub je na Instagramu podelio tužnu vest.

Објава коју дели Bkk Radnički 🏀 (@bkk.radnicki)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Naš Milanče i mi smo danas izgubili najvažniju životnu utakmicu… Utakmicu posle koje ne možemo samo da odemo u halu i treniramo, kako bi sutra pobedili i osvojili neki novi trofej! A sve te trofeje koje smo osvojili, menjali bi za samo jedan dan da si opet sa nama na Krstu u tvom Radničkom!

Nažalost, naš Milanče nas je jutros napustio, posle duge i teške bolesti.

Nedostajećeš nam i već nam nedostaješ, zajedno smo stvarali nove šampione na Krstu. Sada kada je trebalo da zajedno uživamo u ovim plodovima višegodišnjeg rada, neko je imao drugačije planove za tebe!

Čuvaj nas od gore i pazi, a ti ćeš uvek biti deo nas i Radničkog! Počivaj u miru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.