TUŽIĆU LAŽOVE

Izvor: Kurir, 30.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽIĆU LAŽOVE

Fudbalski menadžer Miroslav Nestorović najavio je tužbu protiv jednog dnevnog lista zbog pogrešno prevedenog intervjua fudbalera

STOJANOVIĆ BEZ STAVA

Sportski menadžer Crvene zvezde Stevan Stojanović nije bio raspoložen da za Kurir komentariše dešavanja u vezi sa spornim intervjuom Franklina Salasa za ekvadorske medije. On je, kao i skoro uvek do sada, ostao bez jasnog stava, iako u Zvezdi ima veoma odgovornu funkciju.

- Nemam neki poseban >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << komentar. Svaki igrač mora da poštuje klub i zemlju u koju dođe. Mediji i u Srbiji i u Ekvadoru znaju da preteruju, videćemo ko je ovde preterao. Kada se vrati u Beograd, obaviću sa njim razgovor - rekao je Stojanović.

Barkos je Zvezdin!

Poslednjih dana ekvadorski mediji pišu da je klub Emelek zainteresovan da dovede argentinskog centarfora Ernana Barkosa, fudbalera Crvene zvezde.

- Barkos ima pet ponuda, a Emelek je najkonkretniji. On je pozajmljen Zvezdi i ekvadorski klub ga može dobiti jedino ako ga otkupi od crveno-belih, što mislim da nije izvesno. Znači, Argentinac ostaje u Zvezdi - jasan je Nestorović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.