TURNIR PRIJATELJSTVA: Zvezda do POLUFINALA bez primljenog gola, tamo je čeka GRADSKI rival (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURNIR PRIJATELJSTVA: Zvezda do POLUFINALA bez primljenog gola, tamo je čeka GRADSKI rival (FOTO)

Turnir se održava u Stanišićima.

U odlučujućoj utakmici A grupe kadeti Crvene zvezde su pobedili Olimpiju sa 2:0 i tako se plasirali među četiri najbolje ekipe na Turniru prijateljstva. Golove za crveno-bele postigli su Ajdinović u 39. i Dedijer u 46. minutu, a u meču za plasman u finale igraće protiv OFK Beograda. Mladi Romantičari su nešto ranije savladali Željezničar, rezultatom 5:2.

Pogledajte najzanimljivije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momente sa utakmice @crvenazvezdafk - @nkolimpija 2:0. #TP2017 #fudbal #nogomet https://t.co/x1l8SP3Bu9

— Turnir prijateljstva (@Turnirprijatelj) June 8, 2017

Zvezda je takmičenje u grupi završila sa sve tri pobede, sa osam datih i nijednim primljenim golom. OFK Beograd takođe je imao maksimalan učinak, s tim da je gol razlika bila 9:3.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.