TUR DE FRANS: Pinou treća pobeda u karijeri u Francuskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUR DE FRANS: Pinou treća pobeda u karijeri u Francuskoj (FOTO)

Bez promena u generalnom plasmanu.

Francuski biciklista Tibo Pino troijumfovao je na 14. etapi Tur de Fransa voženoj od Tarbea do Turmalea u dužini od 117,5 kilometara. Pino je etapu prešao za 3:10,20 časova i tako ostvario treću etpanu pobedu na Tur de Fransu.

Vozač ekipe Grupama FDJ do pobede je došao u sprintu u završnici etape kada je uspeo da se odvoji od glavne grupe, a sa šest sekundi zaostatka kao drugoplasirani je na cilj stigao vodeči u generalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plasmanu Žulijan Alafilip. Holanđanin Stiven Krujšvik iz ekipe Džambo Vizma zauzeo je treće mesto.

⚪️🔴 Une journée de haute montagne comme on les aime ! Tim Wellens assure, quand Thibaut Pinot brille ✨

Prenez de la hauteur avec la minute Maillot à pois ⬇️ pic.twitter.com/lmL6kLZYpD

— Maillot à Pois E.Leclerc (@maillotapois) July 20, 2019

U generalnom plasmanu nije bilo promena pošto je Alafiip i dalje na prvom mestu u žutoj majici, aoli je povećao prednost u odnosu na Geranta Tomasa koji nije izdržao tempo u završnici 14. etape i sada za Alafilipom zaostaje 2:02 minuta, dok se na treću poziciju probio Stiven Krujšvik.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Virdžinija Mihajlović,ćerka trenera Bolonje Siniše Mihajlovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jejts najbrži u 15. etapi Tur d'Fransa

Izvor: B92, 21.Jul.2019, 17:44

Britanski biciklista Sajmon Jejts pobednik je 15. etape Tur d-Fransa vožene od Limoa do Fo Prat d'Albija u dužini od 185 kilometara...Član Mičelton-Skot tima je tako stigao do druge etapne pobede na ovogodišnjoj trci pošto je bio najbolji i u 12. etapi...Jejts je na cilj stigao sa 33 sekunde prednosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.