TUGA: Amerikanac stigao na Balkan kao veliko pojačanje pa poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 18:02

TUGA: Amerikanac stigao na Balkan kao veliko pojačanje pa poginuo u saobraćajnoj nesreći

Nije ni debitovao.

Tužne vesti su pogodile su Grčku, pošto je Košarkaški klub Panionios izdao saopštenje o tragičnoj smrti jednog od svojih igrača, Donovana Maršala.

Amerikanac je nedavno potpisao ugovor sa atinskim klubom, a očekivalo se da se u narednim danima priključi svojim saigračima u pripremama za novu sezonu.

Ipak, iz Amerike su stigle tragične vesti o negovoj smrti u saobraćajnoj nesreći, što je potvrdio i njegov agent. Ubrzo se i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam klub oglasio i oprostio se od svog igrača koji nije ni stigao da debituje u ovom klubu.

A post shared by Πανιώνιος basketball (@panioniosgssbc)

- Porodica Panionisa je šokirana preranom smrću Donovana Maršala Džonsona. Ovim putem izražavamo tugu i iskreno saučešće njegovoj porodici. Sa "D" smo vodili svakodnevne razgovore kako bismo dogovorili detalje njegovog povratka u Grčku, kako bi mogao da se integriše u raspored tima. Osvojili su nas njegova ljubaznost i duh i radovali smo se što ćemo ga videti u Novoj Smirni. Tragična vest o njegovom gubitku u 31. godini nas je šokirala. Počivaj u miru dragi naš D -  saopštio je atinski klub preko svojih društvenih medija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.