TUČA U REPUBLICI SRPSKOJ: Navijači Zvezde i Borca se sukobili u Banjaluci

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 22:52

TUČA U REPUBLICI SRPSKOJ: Navijači Zvezde i Borca se sukobili u Banjaluci

U centru prestonice se sve odigralo.

Navijači Borca i Crvene zvezde imali su žestok obračun u centru glavnog grada Republike Srpke - Banjaluci.

Kako prenosi "Srpskainfo", ispred RK "Boska" Crvena zvezda je u okviru "crveno-belog karavana", akcije u kojoj su obišli veliki broj gradova u Srbiji i regionu obišla i najveći grad u Srpskoj, gde ima veliki broj navijača.

- U jednom momentu došla su najmanje dva automobila iz kojih su izašli navijači. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se radilo o navijačima FK Borac i tada je došlo do sukoba između njih - rekao je jedan od očevidaca.

Prema njegovim rečima veoma brzo je reagovala policija i navijače Zvezde je potisnula prema Gospodskoj ulici, a navijače Borca u pravcu Ekvatora, dok pripadnici žandarmerije patroliraju ovim područjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.